Οι πρώτες δηλώσεις του Ν. Φίλη μετά τη συνάντηση με τον Στ. Κασσελάκη (Βίντεο)

Ο Νίκος Φίλης χαρακτήρισε ειλικρινή τον διάλογο που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, στη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης.

To στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε σε δηλώσεις στη Βουλή, ότι υπήρχαν διαφορετικές απόψεις, αλλά μία κοινή στόχευση «που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών και να καταγραφεί στην κάλπη η λαϊκή αποδοκιμασία στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Επιπλέον, ο Νίκος Φίλης τόνισε ότι τέθηκε επί τάπητος το θέμα της αναδιοργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ. «Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, είναι μία ανοιχτή κουβέντα», είπε και πρόσθεσε ότι: «Πιστεύουμε στα όργανα, και στο Συνέδριο που έχει αποφασιστεί επί του παρόντος να γίνει τον Νοέμβριο. Το θέμα θα το κουβεντιάσουμε μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Φίλης δήλωσε: «Ό,τι έχω πει δεν τα είπα εν θερμώ, τα είπα με πόνο και τα συμμερίζεται ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων μας. Τους καλώ να μείνουν συσπειρωμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ και να δώσουν τη μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές και τη μάχη της ανασυγκρότησης του κόμματος διότι όταν χάνουμε στον χώρο της Αριστεράς αυτό δεν ισοφαρίζεται από άλλους χώρους. Η πρόθεσή μας είναι να είμαστε ενωμένοι, θα προκύψει όμως αυτή η πρόθεση ως δυνατότητα και αποτέλεσμα από τις συμπεριφορές όλων των πλευρών. Το θέμα δεν είναι τι κουβεντιάζουμε σήμερα αλλά με την πράξη μας τι στέλνουμε ως μήνυμα στην κοινωνία και τον κόσμο της Αριστεράς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί